ESET Türkiye İş Ortakları Toplantısı Kıbrıs’ta düzenlendi

Türkiye’de en çok tercih edilen siber güvenlik yazılımlarını sunan ESET, geleneksel hale gelen iş ortakları buluşmasını Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti‘nde düzenledi. 450 kişilik rekor bir katılımla 12.’si gerçekleşen toplantıda katılımcılara yenilikler aktarıldı. 

 

ESET, Türkiye’deki iş ortaklarıyla 18-20 Ekim tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti‘nde, The Arkın İskele Hotel’de buluştu. Türkiye genelinden 450 katılımcıyla gerçekleşen ESET İş Ortakları Toplantısı 2024 Buluşması, sektörel gelişmelerin değerlendirildiği bir platform olma özelliğini de taşıyor. 

 

Yeni uygulamalar tanıtıldı, güncel siber riskler paylaşıldı  

ESET Türkiye yönetim kadrosu ve ESET’in İstanbul, Ankara, İzmir ve Trabzon ofis çalışanları da etkinlikte hazır bulundu. İş ortakları yeni gelişmeler ve ürünlerle ilgili bilgilendirildi. Gelişen ve değişen siber saldırı yöntemleri değerlendirildi; kurumsal yapılara gerçekleştirilen saldırılar hakkında sunumlar yapıldı. ESET Türkiye CEO’su Alain Soria, COO Erkan Tuğral, Teknik Müdür Gürcan Şen, Satış Müdürü Asım Akbal, Ürün Yöneticisi Orhan Üngör, İş Geliştirme Müdürü Hakan Ünlü ve Sıla Gürbüz sunumlarıyla siber güvenlik alanındaki gelişmeleri aktardılar. Ayrıca Türkiye’de ve dünyada yaşanan vakalara ilişkin örnekler paylaşıldı. Saldırıları engelleyebilecek, kurumların ihtiyaçlarına çözüm olabilecek uygulamalar ve çözümlerden bahsedildi.

 

Yeni teknolojiler, yeni çözümler 

ESET Türkiye COO’su Erkan Tuğral, toplantı kapsamında yaptığı açıklamada istikrar ve güvenin adresi olduklarının altını çizerek şunları söyledi: “Türkiye’de sektörümüzde lideriz.  En çok tercih edilen siber güvenlik markasıyız. Stratus Bilişim olarak Türkiye, Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti ve  Azerbaycan’da tek yetkili distribütör olarak hizmet veriyoruz. Hem Türkiye’de sizlerin hem de uluslararası şirketlerin bize duyduğu güven, bize  gurur veriyor. İş yapabilme gücümüzü ve başarımızı yurtdışında da genişletiyoruz. Toplantımızın mottosu “Yeni Teknolojiler Yeni Çözümler. Teknolojiyi yakından takip ediyor, ihtyaçları belirleyip en uygun çözümleri sunuyoruz.  

       

Ürünlerimiz dünya çapında tercih ediliyor 

ESET Türkiye Satış Müdürü Asım Akbal ise şu bilgileri paylaştı : “Hem kurumsal kategoride kamu ve özel sektördeki şirketlere hem de bireysel müşterilerimize, geniş satış ağımız ve teknik kadromuz ile en iyi hizmeti sunuyoruz. Ürünlerimizin kalitesi kadar hizmet kalitemiz ile de ön plandayız. Satış öncesi, sonrası destek ve teknik ekibimiz ile fark yaratıyoruz.  Pazarı ve ihtiyaçları biliyor, yeni çözümler ile yelpazemizi daha da geliştiriyoruz.  ESET olarak küresel bir markayız. Türkiye’de sektörün en çok tercih edilen siber güvenlik markası olarak pazar lideriyiz. Gelişen ve gündemi belirleyen yapay zekâ teknolojisi bize yeni fırsatlar sunuyor. KOBİ’ler ve büyük kurumsal yapılar için geliştirilen, tüm dünyada kullanılan çözümlerimizle çok güçlü koruma kalkanları oluşturuyoruz.”  

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Leave a Reply