Prime Video’nun Yeni Yerli Orijinal Filmi Mavi Mağara’nın Galası Gerçekleşti

Prime Video, merakla beklenen yeni yerli Orijinal filmi Mavi Mağara’nın galasını 17 Ekim Perşembe günü gerçekleştirdi. Frankhan’da gerçekleştirilen gala; Cansel Elçin, Gökhan Özoğuz, Lucas Torreira, Pınar Sabancı, Yasemin Özilhan, Zeynep Tuğçe Bayat gibi sanat camiasının ünlü isimlerini bir araya getirdi. Filmden hareketle oluşturulan dekor ve deneyim alanları ise davetlilere görsel bir şölen yaşattı.

Gala, Prime Video Türkiye Ülke Müdürü Alptuğ Çopuroğlu’nun konuşmasıyla başladı. Çopuroğlu konuşmasında “Bu akşam bizimle birlikte olduğunuz için tüm Prime Video ekibi adına teşekkür ederim. Kerem Bürsin ve Kemal Çömelek bu projeyi yaklaşık iki yıl önce getirdiler. Senaryoda ilk aşamada imkansız gibi gözüken, daha sonra sonsuza dönüşen bu aşk hikayesi hepimizi etkiledi. Cem ile Alara’nın ilişkilerinin evriminin seyircilerin kalplerine derinden dokunacağını hissettik. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Galada konuşma yapan Prime Video & Amazon MGM Stüdyoları Kuzey Avrupa Orijinal Yapımlar Başkanı Tara Erer; “Kerem Bürsin’le bu proje için ilk konuştuğumuzda yolun çok başındaydık. Şu anda burada olmak inanılmaz. Ben de bu projede emeği geçen Altan Dönmez, Osman Kaya ve Kerem Çatay’a, Ay Yapım ve BraveBorn’a, filmimizin güzel çifti Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’a çok teşekkür ederim” dedi.

Filmde başrolü üstlenen ve aynı zamanda senaryoda da imzası bulunan Kerem Bürsin, bu deneyimin kendisi için büyük bir adım olduğunu vurguladı. Bürsin, “Bu proje daha bir fikirken, ilk günden itibaren inanan Prime Video ekibine ve emeği geçen herkese ben de teşekkürlerimi sunuyorum. Bir aşk hikayesini konu edinmek ama bunu farklı bir yerden anlatmak istedik. Sonucunda oldukça gerçek ve samimi bir film olduğuna inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin ile başrolü paylaşan Devrim Özkan ise, “Mavi Mağara, ilk filmim olması sebebiyle benim için özel bir yere sahip. Bu filmde içten ve doğal bir dünya sunmaya çalıştık. Senaryoyu ilk okuduğumda çok ağladım. Bu güzel insanlarla da bu projede birlikte yer aldığımız için çok mutluyum. Umarım izleyen herkes de bizimle bu duyguları paylaşır,” diyerek izleyicilere duygusal bir deneyim vadetti.

Kerem Bürsin ve Devrim Özkan’ın başrollerinde yer aldığı film, deniz kuvvetlerinde asker olan Cem (Kerem Bürsin) ve eşi Alara (Devrim Özkan) arasındaki aşk hikayesine odaklanıyor. Okan Yalabık, Ece Dizdar, Yüsra Geyik ve Taner Birsel’in kadrosunda yer aldığı, Ay Yapım ve BraveBorn Films’in yapımcılığını üstlendiği Mavi Mağara, 18 Ekim’de yalnızca Prime Video üyelerine özel olarak yayınlanacak.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Leave a Reply