TİYATRO SEVERLERE MÜJDE: AYSEL NAZİM SAHNEDE

Bugüne kadar yer aldığı projelerde sergilediği başarılı performansıyla isminden sıkça söz ettiren güzel oyuncu Aysel Nazim sevenlerine güzel bir sürpriz yaparak “Aşkın Yemek Tarifi” isimli tiyaro oyunuyla karşımızda olacak.

Daha önce “Tozluyaka” ve “Emanet” dizileri başta olmak üzere bir çok projede yer alan ve en son da mayıs ayında vizyona giren “Çingene kızı Zeugma” isimli sinema filminde başrol oynayan Aysel Nazim, başarılı oyunculuğuyla olduğu kadar büyülü güzelliğiyle de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

5 kişilik “Aşkın Yemek Tarifi” adlı romantik komedi oyunu, izleyicilere aşkın tatlı ve komik yanlarını sunarken, onlara kahkaha garantisi veriyor. Aysel Nazim’in yanı sıra, Seher Terzi, Ateş Fatih Uçan, Ramazan Karakaş ve Cem Acar gibi başarılı isimler de oyun boyunca izleyiciyi sürükleyici performanslarıyla etkilemeyi başarıyor.

Aysel Nazim, bu yeni projesiyle tiyatro sahnesinde de iddiasını sürdürüyor ve göz alıcı performansıyla bir kez daha hayranlarını büyülemeye hazırlanıyor. Romantik komedi türündeki “Aşkın Yemek Tarifi” izleyicilere unutulmaz bir akşam vadediyor!

Leave a Reply